Homs es reuneix amb la Federació Catalana de Caixes

query_builder   7 abril 2003 16:46

event_note Nota de premsa

Homs es reuneix amb la Federació Catalana de Caixes

Aquest matí, el conseller d’Economia i Finances, Francesc Homs, ha assistit a la reunió de la Federació Catalana de Caixes. Homs ha explicat als responsables de les deu caixes catalanes el reglament que permetrà desenvolupar la nova Llei financera. La setmana passada, el Departament d’Economia ja va fer arribar un esborrany del text a aquesta institució per tal que el pogués estudiar amb deteniment.

Homs ha destacat la voluntat de consens que té la Generalitat a l’hora de redactar el reglament definitiu. “Sempre hem tingut molt bona resposta per part de les caixes catalanes i ara volem dialogar amb totes elles per aprovar aquest text, que ha de servir per garantir la independència, la renovació dels seus òrgans de govern i la fortalesa de la seva activitat”.

A la trobada, presidida per Ricard Fornesa, també han parlat dels diversos instruments financers que, amb la participació i el suport de les caixes catalanes, ha impulsat la Generalitat de Catalunya. Homs i els responsables e les entitats catalanes han repassat els últims projectes, com ara els fons de titulització d’actius FTGENCAT I i II, que permetran a petits empreses i treballadors autònoms accedir a crèdits amb els tipus d’interès bonificats.