Primera reunió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona

query_builder   19 març 2004 10:30

event_note Nota de premsa

Primera reunió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona

Aquest matí, el secretari general del Conseller en Cap de la Generalitat, Raimon Carrasco, ha presidit el primer Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona que s’ha celebrat d’ençà la formació del nou Govern de la Generalitat. D’aquest Consell en formen part, entre d’altres, la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, que el presideix, i el subdelegat del Govern de la Catalunya Central, Josep Ramon Mora. 

En aquesta primera reunió, s’ha fet la presentació dels directors dels serveis territorials dels diferents departaments de la Generalitat a Barcelona, nomenats en el decurs de les darreres setmanes. Per la seva part, el secretari general Raimon Carrasco ha informat de les funcions que corresponen al Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat, ampliades pel Decret 223/2004, de 9 de març, i que va ser aprovat pel Consell Executiu en aquesta data.

Mitjançant aquest Decret, el Govern va reforçar les funcions del delegats del Govern i, al mateix temps, va impulsar la modificació de l’estructura territorial de l’Administració catalana en el territori. L’objectiu d’aquesta iniciativa és optimitzar al màxim l’estructura territorial de l’Administració de la Generalitat. Entre d’altres, el Consell de Direcció té la funció d’informar les disposicions de caràcter general que afectin el seu àmbit territorial, fer el seguiment de les actuacions dels diferents departaments en el seu àmbit territorial i proposar al Govern les mesures que consideri adients per millorar l’actuació de la Generalitat en el territori.