La delegada del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Sant Feliu i el Consell Comarcal del Baix Llobregat

query_builder   6 febrer 2004 12:30

event_note Nota de premsa

La delegada del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Sant Feliu i el Consell Comarcal del Baix Llobregat

La delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, ha visitat aquest migdia l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Les dues visites de la delegada s’inscriuen en la roda de contactes que està duen a terme per presentar-se i fer una primera presa de contacte amb els ajuntaments i els consells comarcals, després del seu nomenament, que es va produir el 7 de gener.

A l’Ajuntament de Sant Feliu, Carme San Miguel s’ha reunit amb l’alcalde, Juan Antonio Vázquez, i diferents portaveus dels grups municipals. Posteriorment s’ha trasllat al Consell Comarcal del Baix Llobregat, on ha mantingut una reunió amb la presidenta del Consell, Rosa Boladeras, i la directora de Serveis Generals i Hisenda del Consell, Anna Hernández. Així mateix, ha visitat les dependències de la seu del Consell Comarcal.

Fins ara, la delegada territorial del Govern a Barcelona ha visitat els consells comarcals de l’Alt Penedès, Maresme, Solsonès i avui el Baix Llobregat. En el decurs de les visites i reunions, Carme San Miguel ha reiterat la voluntat de consens i d’escoltar el territori i alhora ha ofert la col·laboració de la Delegació Territorial als ajuntaments i als consells comarcals.