El president de la Generalitat inaugura demà el nou teatre L'Artesana de Falset

L'edifici ara reformat data de finals del segle XIX

query_builder   28 març 2003 14:55

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat inaugura demà el nou teatre L'Artesana de Falset

L'edifici ara reformat data de finals del segle XIX

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, acompanyat del conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, inaugurarà demà dissabte, 29 de març, les obres de reconstrucció del teatre L’Artesana de Falset (Priorat). A la inauguració també assistiran el director general de Promoció Cultural, Vicenç Llorca, i el coordinador territorial de Cultura a Tarragona, Felip Font de Rubinat.

    El nou edifici, situat a la plaça del Teatre, en la mateixa ubicació de l’edifici antic manté l’estructura de l’antiga sala, construïda a principis del segle XIX, amb un cos principal allargat que inclou la platea, l’amfiteatre i els espais tècnics de control. El coliseu té un aforament total de 515 localitats, de les quals 323 són de platea i 192 estan ubicades a l’amfiteatre.

    La inauguració de l’equipament cultural inclourà una cercavila pel centre urbà de Falset. Posteriorment, a les deu de la nit, tindrà lloc la representació de l’obra Bufons del regne, a càrrec de l’actor Toni Albà.

     El pressupost de les obres de L’Artesana, sense comptar la urbanització de l’entorn, ha estat de 1.928.631,77 euros (320.897.326 pessetes), dels quals 959.500,65 euros (159.647.475 pessetes) corresponent a aportacions de la Generalitat.

Barcelona, 28 de març de 2003