El film d'animació Buscant en Nemo arriba demà a les pantalles de Catalunya

La cartellera de Nadal oferirà set estrenes doblades al català

query_builder   27 novembre 2003 10:49

event_note Nota de premsa

El film d'animació Buscant en Nemo arriba demà a les pantalles de Catalunya

La cartellera de Nadal oferirà set estrenes doblades al català

Demà divendres s’estrena, simultàniament en català i castellà, Buscant en Nemo, l’última producció de les companyies Disney i Pixar Animation Studios. La versió catalana del film es podrà veure a nou sales de Catalunya i una de Palma: AMC Diagonal Mar, Lauren Universitat (Barcelona), Atlàntida (Manresa), Òscar (Tarragona), AMC (Terrassa), Sucre (Vic), Bogart (Vilafranca del Penedès), Albéniz (Girona), Rambla (Lleida) i Ofimax (Palma, Mallorca).

 Buscant en Nemo és un film d’animació digital que narra les aventures submarines d’un pare insegur i sobreprotector que ha de superar les seves pors i travessar l’oceà per recuperar el seu únic fill Nemo, un petit peix pallasso, raptat per un submarinista. La cinta, dirigida per Andrew Stanton, ha batut rècords de recaptació als Estats Units.

 

Cartellera de Nadal

A Buscant en Nemo s’afegiran, en les properes setmanes, uns altres sis títols que conformaran la cartellera nadalenca de pel·lícules doblades al català. El dia 5 de desembre s’estrenaran Qualsevol altra cosa (Anything Else), dirigida per Woody Allen, en versions doblada i també subtitulada; Looney Tunes: de nou en acció, pel·lícula que combina els populars dibuixos animats de Warner Bros amb personatges reals, i el documental sobre el fons marí Deep Blue, la pel·lícula del planeta blau. El 17 de desembre, coincidint amb l’estrena mundial, arriba la tercera part de la trilogia fílmica basada en l’obra de J.R.R. Tolkien, El senyor dels anells: El retorn del rei. El 19 de desembre s’estrenaran El nen que volia ser un ós, un film d’animació del director noruec Jannik Hastrup, distribuït per Lauren Films, i Sakura Wars, pel·lícula d’animació manga, distribuïda per Orson Films.

Barcelona, 27 de novembre de 2003

Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/