El MNAC reforça la seva projecció de cara a la nova etapa que s'obrirà amb la inauguració

Josep Pujadas, nou responsable de l'àrea de Projectes i d'Estratègies

query_builder   31 agost 2004 17:50

event_note Nota de premsa

El MNAC reforça la seva projecció de cara a la nova etapa que s'obrirà amb la inauguració

Josep Pujadas, nou responsable de l'àrea de Projectes i d'Estratègies

El Departament de Cultura, d’acord amb el patronat del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), reforçarà la projecció del museu amb la creació d’una nova àrea de Projectes i Estratègies, que dirigirà Josep Pujadas.

 El nou responsable de Relacions Institucionals del MNAC, que fins ara era director de Serveis del Departament de Cultura, assumirà, a banda de les relacions institucionals, els temes de patrocini, els corresponents als preparatius de la inauguració prevista per a finals d’aquest any 2004 i al Pla Estratègic del MNAC.

 D’altra banda, el Govern ha aprovat el nomenament d’Aurora Baena, funcionària de la Generalitat, com a directora de Serveis del Departament de Cultura. Baena ha desenvolupat la seva activitat professional principalment en l’àmbit de la direcció de serveis i de la gestió administrativa. Des del passat 22 de desembre, era directora adjunta de l’Institut de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest mateix ajuntament, va ocupar, entre d’altres, el càrrec de cap del departament d’Administració i Personal de l’Àmbit d’Alcaldia-Presidència, de 1993 a 1996, i de directora d’Administració i Personal de l’Institut de Cultura, de 1996 a 2000. A més, va coordinar l’àrea de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Mataró, des del 2000 fins a finals del 2003.

Barcelona, 31 d’agost de 2004