El conseller Vilajoana presenta demà el llibre Anem fent camí... Les seleccions esportives catalanes de 1976 a 2002

L'acte tindrà lloc a l'auditori del Palau de la Generalitat

query_builder   10 abril 2003 19:22

event_note Nota de premsa

El conseller Vilajoana presenta demà el llibre Anem fent camí... Les seleccions esportives catalanes de 1976 a 2002

L'acte tindrà lloc a l'auditori del Palau de la Generalitat

El conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, presidirà demà, divendres 11 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, l’acte de presentació del llibre Anem fent camí... Les seleccions esportives catalanes de 1976 a 2002, un recull de l’ampli ventall d’esdeveniments esportius que han protagonitzat les seleccions catalanes en les diferents modalitats esportives els últims 25 anys.

L’acte, que tindrà lloc a l’auditori del Palau de la Generalitat, comptarà també amb la presència del secretari general de l’Esport, Josep Maldonado; del president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, i del jugador del Viva Habitat Blanes d’hoquei patins Ivan Tibau, que parlarà en nom de tots els esportistes que alguna vegada han defensat la samarreta de la selecció catalana.

El llibre, amb textos del periodista Jordi Finestres, ha estat editat per la Generalitat amb el suport de la Fundació Catalana per a l’Esport, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR). L’obra repassa la trajectòria de les seleccions catalanes en cadascuna de les disciplines esportives, amb una exhaustiva cronologia de tots els partits disputats i material gràfic que recorda els moments més importants de les seleccions catalanes.

Des del Catalunya-Rússia de futbol, disputat el 9 de juny de 1976, fins el Catalunya-Macedònia de voleibol, del 29 de desembre del 2002, els més de 200 esdeveniments esportius que tenen les seleccions catalanes com a protagonistes queden reflectits en aquest llibre d’edició no venal que compta un tiratge de 5.000 exemplars en la seva primera edició.

Dijous, 10 d’abril de 2003