Nova campanya per promocionar els productes agroalimentaris amb distintius de qualitat

query_builder   4 març 2003 14:28

event_note Nota de premsa

Nova campanya per promocionar els productes agroalimentaris amb distintius de qualitat

El conseller Grau, els presidents dels Consells Reguladors i lempresa CEPAC (Centre dEnvasat de Productes Alimentaris) signen un conveni pel qual els productes alimentaris amb distintiu dorigen i qualitat seran promocionats a les bossetes de sucre de lempresa Cafés BrasiliaEl conseller dAgricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, els presidents dels Consells Reguladors de Productes agroalimentaris amb DOP, IGP, Agricultura Ecològica i Producció Integrada i lempresa Centre dEnvasat de Productes Alimentaris (CEPAC) signaran demà dimecres, dia 5 de març, un conveni de col·laboració per la publicitat dels productes agroalimentaris amb distintiu dorigen.Aquest conveni té com a objectiu promocionar els productes agroalimentaris de qualitat que gaudeixen dun distintiu reconegut com la Denominació dOrigen Protegida (DOP), la Identificació Geogràfica Protegida (IGP), la marca Q de qualitat alimentària, la A dartesania alimentària, la Producció Integrada i la Producció Agrària Ecològica mitjançant la impressió gràfica de les dues cares de les bossetes de sucre del seu logotip, i per laltra cara el logotip duna marca de cafès, concretament Cafés Brasilia. Daquesta manera es repartiran 30 milions de bossetes de sucre promocionant aquests distintius, la qual cosa contribuirà de manera molt positiva al coneixement dels esmentats distintius pels consumidors. Aquesta promoció se suma a la que el DARP està fent en diferents mitjans de comunicació, tant escrits com audiovisuals, per tal de donar a conèixer i difondre els productes agroalimentaris de qualitat.Els productes que es promocionen en aquesta campanya són el s següents: -DOP: Avellana de Reus, Formatge de lAlt Urgell i la Cerdanya, Mantega de lAlt Urgell i la Cerdanya, Oli de la Terra Alta, Oli del Baix Ebre-Montsià, Siurana, Les Garrigues.-IGP: Anxova de lEscala, Arròs del Delta de lEbre, Calçots de Valls, Clementines de les Terres de lEbre, Llonganissa de Vic, Patates de Prades, Pollastre i Capó del Prat, Torró dAgramunt, Poma de Girona, Vedella dels Pirineus- Producció Agrària Ecològica, Producció Integrada i Artesania Alimentària i Marca Q.El màxim responsable de lAdministració agrària catalana arribarà a les 11:30 hores a lAuditori del DARP, on serà rebut per Enric Segarra, director general dIndústries i Qualitat Agroalimentària, els Presidents dels Consells Reguladors i, Joan Monfort, apoderat del Centre dEnvasat de Productes Alimentaris, S.L. Acte seguit, tindran lloc els parlaments a càrrec del conseller dAgricullutra i linici de lacte de signatura dels convenis.CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓACTE:Signatura de convenis amb els Consells Reguladors de les Denominacions dorigen Protegides, IGP, Agricultura Ecològica, Producció Integrada, Marca Q i Artesania Alimentària DIA:Dimecres, 5 de març de 2003HORA:11:30 horesLLOC:Auditori del DARPGran Via de les Corts Catalanes, 612-614BarcelonaBarcelona, 4 de març de 2003