Llum verda a les obres de modernització i consolidació del regadiu de la comunitat de regants del marge esquerra del riu Muga (Girona) [Actualitzada]

query_builder   8 abril 2003 14:02

event_note Nota de premsa

Llum verda a les obres de modernització i consolidació del regadiu de la comunitat de regants del marge esquerra del riu Muga (Girona) [Actualitzada]

El conseller Josep Grau ha presidit avui l’acte de signatura del protocol de col·laboració entre el DARP, SEIASA del Norte SA i la Comunitat de Regants del marge esquerra del riu Muga.

Aquesta obra beneficiarà 662 regants i suposarà una inversió estimada superior als 4,3 milions d’euros.

Avui, dia 8 d’abril, el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, el president de SEIASA del Norte, SA, Carlos Díaz Emil, i el president de la Comunitat de Regants del marge esquerra del riu Muga (Girona), Pere F. Planas per tal de regular els criteris de col·laboració en el finançament, execució de les obres i el funcionament de les parts en les obres de la modernització i consolidació del regadiu de la comunitat de regants del marge esquerra del riu Muga (Girona).

Les obres esmentades, que permetran instal·lar una bassa de regulació de 221.000 m3 de capacitat, una estació d’impulsió i 6.256 metres de tuberia, beneficiarà un total de 662 regants dels termes municipals de Pont de Molins, Cabanes, Peralada, Pedret i Marzà, Vilanova de la Muga, Castelló d’Empúries, Palau-Saverdera, Pau, Miserac, Garriguella i Vilajuïga, suposarà la millora de 3.793 ha, amb una inversió estimada de 4.306.669 euros. El termini d’execució de les obres serà d’aproximadament 6 mesos.

 Barcelona, 8 d’abril de 2003