Grau ressalta que cal mantenir i potenciar el dinamisme econòmic que genera el sector del cava

query_builder   6 març 2003 19:07

event_note Nota de premsa

Grau ressalta que cal mantenir i potenciar el dinamisme econòmic que genera el sector del cava

Segons el conseller d’Agricultura la qualitat i la política de denominacions d’origen són les armes principals per vèncer la competència d’altres zones productores que també tenen un extraordinari potencial productiu El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, que ha assistit avui a l’acte de presentació de les dades de producció i econòmiques d’aquest sector, ha ressaltat que cal mantenir i potenciar el dinamisme econòmic que genera el sector del cava a Catalunya. El conseller ha assegurat que el Cava és un producte estrella del nostre país i que ha col·laborat enèrgicament a donar a conèixer Catalunya al món. En aquest sentit, el màxim responsable del DARP ha dit que la qualitat i la política de denominacions d’origen que es porta a terme a Catalunya són les armes principals per vèncer la competència d’altres zones productores que també tenen un extraordinari potencial productiu. El conseller Josep Grau ha fet aquestes declaracions en el decurs de l’acte de presentació de les dades de producció del cava que ha organitzat avui el Consell Regulador del Cava, on hi han estat presents el president d’aquest Consell, Gustau García Guillamet, el vice-president, Pere Albà, el vocal del Consell i president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, i el vocal suplent del consell i gerent del Grup Codorniu, Magí Raventós. Barcelona, 6 de març de 2003