Grau assistirà a la XIV Trobada al Pirineu que se celebra a Rialp (Pallars Sobirà)

query_builder   11 juny 2003 11:32

event_note Nota de premsa

Grau assistirà a la XIV Trobada al Pirineu que se celebra a Rialp (Pallars Sobirà)

Així mateix, Josep Grau, acompanyarà al conseller en Cap, Artur Mas, a la inauguració de la Casa de la Vila de Rialp

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, assistirà el dijous i divendres vinent, dies 12 i 13 de juny, a la XIV Trobada al Pirineu. La trobada se celebra a l’Hotel Condes del Pallars de Rialp (Pallars Sobirà).

Aquestes jornades econòmiques d’enguany que porten el títol “El futur de la societat i de l’economia després de la guerra de l’Iraq”, comptaran amb la presència del Ministre de Ciència i Tecnologia, Josep Piqué, qui presidirà l’acte d’inauguració, el dijous, dia 12 de juny, i amb la del conseller en Cap de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, qui presidirà l’acte de cloenda de les jornades, el divendres, dia 13 de juny.

En aquestes jornades, hi participaran personalitats del món econòmic com la presidenta del Grup Codorniu, Maria del Mar Raventós,  el director general de La Vanguardia Digital, Lluís Foix,  i el director general de La Caixa, Isidre Fainé, entre d’altres.

Així mateix , el divendres, dia 13 de juny, el responsable del DARP, Josep Grau, acompanyarà al conseller en Cap, Artur Mas, a la inauguració de la Casa de la Vila de Rialp.

Barcelona, 11 de juny de 2003