En el marc de la 7ena edició de la Fira de lOli Novell, dels Cítrics i el Comerç que es celebrarà els propers dies 21, 22 i 23 de novembre a Santa Bàrbara, tindrà lloc la presentació del primer oli del Baix Ebre-Montsià certificat pel Consell Regulador sota el distintiu comunitari de Denominació dOrigen Protegida.Aquesta presentació del primer oli certificat com a DOP Oli del Baix Ebre-Montsià i que es comercialitzarà sota la marca de lAssociació de cooperatives productores d’oli d’oliva del Baix Ebre i Montsià (ACOBEM), es durà a terme el dissabte 22 de novembre a les 12 hores, en lestand de la ST Montsià S.C.C.L.La inauguració d’aquest acte de presentació del primer oli certificat pel Consell Regulador com a DOP Oli del Baix Ebre-Montsià anirà a càrrec del director general en funcions dIndústries i Qualitat Agroalimentària del DARP, Enric Segarra. A més, aquest certamen comptarà entre d’altres assistents amb els Presidents de les dotze almàsseres de la DOP Oli del Baix Ebre-Montsià, així com amb els membres del Pannell de Tast dOlis Verges dOliva de Catalunya.A més, dins de la DOP Oli del Baix Ebre-Montsià, hi trobem diferents envasadores: la ST Montsià S.C.C.L, el qual agrupa a la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara i la Cooperativa de la Sénia, la de la cooperativa de Soldebre; ACOMONT que agrupa a les cooperativa de la Galera, dUlldecona, del Mas de Barberans, de Godall i en procés dintegració les cooperatives de Sant Gregori de Santa Bàrbara i lOlivarera de Camarles, la de la Cooperativa del Perelló i la de la Cooperativa de Freginals. Lempresa envasadora daquest primer oli certificat ha estat ST Montsià.CONVOCATÒRIA DE MITJANS Acte:Presentació del primer oli certificat DOP Oli del Baix Ebre-MontsiàDia: Dissabte, 22 de novembre Hora:12:00 horesLloc:Fira de lOli Novell, dels Cítrics i del ComerçEstand de la ST Montsià Santa Bàrbara Barcelona, 21 de novembre de2003