Amb el suport del DARP, aquesta cadena de supermercats destaca i oferta els productes catalans durant la segona quinzena de setembreEl conseller dAgricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, visitarà demà dimecres, dia 24 de setembre, a les 19:30 hores, el taller de cuina de Supermercats Pujol a Lleida amb motiu de la seva campanya promocional de productes catalans.En aquest sentit, la cadena de Supermercats Pujol, amb el suport de PRODECA, empresa pública adscrita al Departament dAgricultura, Ramaderia i Pesca, engega una promoció de productes catalans als 59 establiments de la demarcació de Lleida durant la segona quinzena de setembre amb lobjectiu dimpulsar la producció catalana. Per aquest motiu es destacaran i ofertaran un total de 38 productes no peribles, a més de fruita fresca, verdures, carn i peix dorigen català. Daltra banda, els productes catalans emparats per algun distintiu de qualitat seran destacats en un bodegó informatiu. A més de destacar en els lineals els productes catalans, Supermercats Pujol, en col.laboració amb lEscola dHoteleria de Lleida i PRODECA, organitza tallers de cuina adreçats alsclients daquests establiments, on es donaran a conèixer les caracterísitques distintives de cada producte i la seva aplicació a la cuina.Productes catalans que es destacaran durant la segona quinzena de setembre:- Vedella- Oli- Xai- Arròs- Pollastre- Olives arbequines- Porc- Olives negres- Conill- Ametlles- Elaborats frescos i cuits de porc- Crema de xocolata- Enciam- Pebrot escalivat- Bledes- Formatge fresc- Albergínia- Cafè- Cogombre- Aigua- Poma- Pastisseria- Pera- Fuet- Préssec- Patates fregides- Nectarina- Anxoves- Prunes- Xocolata- Figues- Patés- Lluç- Cava- Sardina- Vins- Pop- Albergínia escalivada- Moll- Llet- Orada- Postres lactis- Mongetes del ganxet- Vinagre- Galetes- Pa- Coca- MatóAquesta actuació respon als objectius dimpuls a la comercialització i la promoció de productes agroalimentaris catalans que porta a terme PRODECA dacord amb les polítiques del Departament dAgricultura, Ramaderia i Pesca.El màxim responsable de lAdministració agrària catalana arribarà a les 19:30 hores a lestabliment Sunka de Supermercats Pujol a Lleida, on serà rebut per Rafael Pujol, director general i conseller delegat de Supermercats Pujol, S.A, Albert Juanola, director general de Promotora dExportacions Catalanes, PRODECA, i Gregori Canelies, director de lEscola dHoteleria de Lleida. Seguidament, tindrà lloc un recorregut i visita per la planta de venta Sunka. Posteriorment, es realitzarà una demostració, al taller de cuina, impartida als clients per part de lequip de formació de lEscola dHoteleria de Lleida.CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓACTE:Visita al taller de cuina de Supermercats Pujol, amb motiu de la seva campanya promocional de productes catalansDIA:Dimecres, 24 de setembre de 2003HORA:19:30 horesLLOC:Supermercats Pujol- Establiment SunkaC/ Bisbe Ruano, 12LleidaBarcelona, 23 de setembre de 2003