El conseller Grau inaugura les V Jornades catalanes sobre Agricultura i Món Rural organitzades pel Patronat Català Pro Europa

query_builder   22 novembre 2002 16:37

event_note Nota de premsa

El conseller Grau inaugura les V Jornades catalanes sobre Agricultura i Món Rural organitzades pel Patronat Català Pro Europa

Aquestes V Jornades tractaran de  la política Agrícola i Rural de la Unió Europea en temps de canvi

Grau obrirà l’acte amb una conferència sota el títol "Quina Política Agrícola i Rural Europea vol Catalunya?"

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, inaugurarà demà divendres, dia 22 de novembre , les V  Jornades catalanes sobre agricultura i món rural, que organitza el Patronat Català Pro Europa i que tindran lloc a l’Hotel Condes de Urgel de Lleida.

"La Política Agrícola i Rural de la Unió Europea en temps de canvi" és el nom d’aquestes V Jornades, que tenen per objectiu analitzar quin serà el futur de les darreres reformes  experimentades per la política agrícola i rural de la UE, com la Política Agrària Comuna,  tenint en compte els elements que les condicionaran, com l’imminent  ampliació de la UE als països bàltics, orientals i mediterranis, el context internacional o les limitacions pressupostàries. Al llarg del dia, hi haurà diferents conferències per tractar  dels diferents aspectes que poden afectar la Política Agrària Comuna.

El màxim responsable de l’Administració agrària catalana arribarà a les 10:00 hores a l’Hotel Condes de Urgel, on serà rebut per Carles Gasòliba, secretari general del Patronat Català Pro Europa i Jaume Roca, delegat del Patronat Català Pro Europa a Lleida. Acte seguit, es traslladaran al Saló Mansònia per a iniciar l’acte d’inauguració de les Jornades amb la presentació a càrrec de Carles Gasòliba, secretari general del Patronat Català Pro Europa. En acabar, s’iniciarà la conferència d’obertura: "Quina Política Agrícola i Rural Europea vol  Catalunya? A càrrec del conseller Josep Grau.

En acabar la seva intervenció, aproximadament a les 10:30 hores, el responsable del DARP mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.

CONVOCATÒRIA DE MITJANS 

Acte: Inauguració de les V Jornades Catalanes del Patronat Català Pro Europa sobre l’Agricultura i Món Rural "La Política Agrícola i Rural de la Unió Europea en temps de canvi"

Dia: Divendres, 22 de novembre de 2002

Hora: 10:00 hores

Lloc: Hotel Condes de Urgel

           Av. Barcelona, 21

                      Lleida

Barcelona, 21 de novembre de 2002