query_builder 5 desembre 2002 16:53
event_note Nota de premsa
El director general d’Indústries i Qualitat Agroalimentària i el director general de Pesca i Afers Marítims assistiran el proper diumenge al Sopar de Qualitat en el marc de la Fira d’Amposta
L’objectiu d’aquest sopar és promocionar els productes agroalimentaris amb distintiu d’origen i qualitat de les Terres de l’Ebre
El director general d’Indústries i Qualitat Agroalimentària, Enric Segarra, i el director general de Pesca i Afers Marítims, Hernan Subirats, assistiran el proper diumenge, dia 8 de desembre, conjuntament amb l’alcalde d’Amposta, Joan Mª Roig, al Sopar de Qualitat que se celebrarà en el marc de la Fira d’Amposta.
Aquest sopar, organitzat conjuntament per la Fira d’Amposta i el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, té com a objectiu promocionar els productes agroalimentaris amb distintiu d’origen i qualitat de les Terres de l’Ebre.
En aquest sentit, els productes de les Terres de l’Ebre amb distintiu d’origen i qualitat que seran la base d’aquest sopar són l’Arròs del Delta de l’Ebre (I.G.P), els Ostrons del Delta i els Llagostins Peix Blau (Peix de la Costa), les Clementines de les Terres de l’Ebre (I.G.P), l’Oli del Baix Ebre - Montsià (futura D.O.P) i el Vi de la Terra Alta (D.O).
Els Consells Reguladors respectius i les Confraries de Pescadors aporten els productes i participaran en el sopar a través dels seus representants, que seran els encarregats d’explicar, en el decurs del sopar, les característiques diferencials dels seus productes. Per altra banda, la Fundació Institut Català de la Cuina col·labora en aquest acte mitjançant el disseny i l’elaboració de receptes originals a base d’aquests productes.
CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE: Sopar de Qualitat
DIA: Diumenge, 8 de desembre de 2002
HORA:21:00 hores
LLOC:Escola de Capacitació Agrària d’Amposta
C/ de Josep Tarradellas, 121
Barcelona, 5 de desembre de 2002