El DARP ha fet efectiu el pagament de més 5'5 M€ de mesures finançades a través del Pla de Desenvolupament Rural

query_builder   17 octubre 2003 16:27

event_note Nota de premsa

El DARP ha fet efectiu el pagament de més 5'5 M€ de mesures finançades a través del Pla de Desenvolupament Rural

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP), va finalitzar el passat 15 d’octubre, coincidint amb la finalització de l’any FEOGA, el pagament de més de 5’5 M€, de mesures finançades a través del Pla de Desenvolupament Rural (PDR).

D’una banda, el DARP ha pagat més de 4’5 M€ en concepte d’ajuts a entitats locals d’arreu de Catalunya per a dotar  als municipis dels serveis bàsics per a la població i dels equipaments i les infrastructures necessàries com poden ser: enllumenat, abastament d’aigües, etc; i contribuir així a la millora de les condicions de vida dels habitants de les zones rurals. A aquest ajut s’hi han acollit un total de 155 petits municipis d’arreu de Catalunya i ha suposat una inversió pel territori de més de 13 M€.

D’altra banda, el DARP també ha pagat prop d’1M€ a agricultors que han dut a terme actuacions de millora  del seu habitatge habitual, contribuint així  a la millora de les condicions de vida dels agricultors.  D’aquest ajut s’hi han beneficiat un total de 182 pagesos i ha suposat una inversió pel territori de més de 4 M€.

Barcelona, 17 d’octubre