La presidenta de l'Institut Català de la Dona, Joana Ortega, presenta avui la nova Oficina d'Informació a les Terres de l'Ebre [Actualitzada]

query_builder   7 febrer 2003 13:36

event_note Nota de premsa

La presidenta de l'Institut Català de la Dona, Joana Ortega, presenta avui la nova Oficina d'Informació a les Terres de l'Ebre [Actualitzada]

Les dones de les Terres de l’Ebre podran obtenir informació personalitzada sobre recursos i un ampli ventall de temes del seu interès

La presidenta de l’Institut Català de la Dona, Joana Ortega, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Sancho, inauguren avui, dilluns dia 10 de febrer, l’Oficina d’Informació de l’Institut Català de la Dona a les Terres de l’Ebre.

Aquest nou servei està situat a la Delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i estarà obert, a partir de demà dimarts, de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 17.30 hores. El telèfon d’aquesta oficina és el 977 44 47 58.

Les oficines d’informació de l’Institut Català de la Dona ofereixen informació personalitzada sobre temes d’interès per a les dones, sobre els recursos existents, així com sobre les actuacions que duen a terme els diferents departaments dins del Pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya per a la igualtat d’oportunitats per a les dones.

En concret, s’hi pot trobar informació sobre les matèries següents: justícia, sanitat, treball, família, situacions de violència domèstica, serveis i recursos de suport a l’associacionisme, etc.

L’Oficina d’Informació de Terres de l’Ebre és la cinquena oficina d’informació de l’Institut Català de la Dona en el territori de Catalunya, i oferirà els mateixos serveis que actualment es donen a les oficines de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.

Aquestes oficines atenen anualment al voltant de deu mil consultes, tant presencials com telefòniques.