Acte per recollir fons per ajudar les dones maltractades

L'Institut Català de la Dona dóna suport a Tamaia - Associació de Dones contra la Violència Familiar

query_builder   28 juny 2004 13:00

event_note Nota de premsa

Acte per recollir fons per ajudar les dones maltractades

L'Institut Català de la Dona dóna suport a Tamaia - Associació de Dones contra la Violència Familiar

La presidenta de l’Institut Català de la Dona, Marta Selva, assistirà demà dimarts, 29 de juny, a la trobada que ha organitzat el grup de Mentores de Tamaia, amb l’objectiu de recollir fons per sostenir el Programa d’Atenció i Recuperació per a Dones Maltractades de l’associació.

La Trobada tindrà lloc al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107), de 20.30h a 22.30h, i consistirà en un sopar a l’aire lliure amb actuacions musicals, lectures de poesia, etc.

Tothom que vulgui participar-hi ho pot fer amb una contribució pel sopar (20€) o amb una aportació solidària (40€), comprant un ticket a Ca la Dona, o bé fent un ingrés, indicant el nom i la paraula "sopar", a:

La Caixa. Núm. de compte: 2100-3205-12-2200385624

Caixa Penedès. Núm. de compte: 2081-0381-12-3300001821

Campanya de recollida de fons

Aquest acte s’emmarca en la campanya de recollida de fons que ha iniciat l’associació Tamaia per tal d’implicar, amb el seu suport ecònomic, persones, entitats, empreses i institucions en el Programa d’Atenció i Recuperació per a Dones Maltractades, amb l’objectiu de garantir-ne la continuïtat en les condicions, continguts i qualitat que el caracteritzen.

En els més de 10 anys de vida de l’entitat, aquest programa ha atès dones maltractades de totes les edats, professions, grups socials i culturals de forma gratuïta, gràcies al suport de persones, professionals, entitats, i institucions públiques.

Aquest programa dóna orientació i suport individual i grupal a les dones, treballa per a la recuperació de les seqüeles de la violència, i ofereix atenció especialitzada des d’un enfocament psicosocial i de gènere, entre altres actuacions.

Per a més informació:

www.pangea.org/dona/tamaia/

Correu electrònic: tamaia@pangea.org

 Telèfon: 93 412 08 83