Informacuó dels incendis forestals de la tarda a Catalunya

query_builder   13 agost 2003 16:52

event_note Nota de premsa

Informacuó dels incendis forestals de la tarda a Catalunya

Des de primera hora d’aquesta tarda, Bombers de la Generalitat treballen en 3 incendis forestals més a part de l’incendi forestal de Sant Llorenç Savall i la Gallifa.

Els llocs a on s’està treballant són:

Tordera: l’avís s’ha rebut a les 14’54 hores, al costat de la carretera GI-512 a Can Garriga. Els Mossos d’Esquadra han desallotjat a una masia aïllada, Mas Julià, i també la urbanització Terra Brava. En l’incendi hi treballen 5 mitjans aeris i 12 vehicles terrestres.

Llagostera: l’avís s’ha rebut a les 14’45 hores, situat a l’entrada del poble. En l’incendi hi treballen 12 vehicles terrestres i 3 mitjans aeris. Com a mesura preventiva, patrulles dels Mossos d’Esquadra han desallotjat a les urbanitzacions la Mata i Montrei.

Maçanet de la Selva - Massanes: l’avís d’aquest foc s’ha rebut  a les 15’19 hores, a la zona de la urbanització Mas Altaba. A causa del foc i el fum s’ha evacuat com a mesura preventiva aquesta urbanització i totes les persones les han adreçat al polisportiu de Maçanet de la Selva. En aquests moments, treballen 11 vehicles terrestres i 2 mitjans aeris.

A causa del fum que genera l’incendi, s’ha tallat la circulació de l’autopista A-7 en ambdós sentits de la marxa entre el quilòmetre 71 i 95. Així mateix, també s’ha tallat la circulació ferroviària en aquest tram de Maçanet de la Selva direcció nord.

Recordem que Bombers de la Generalitat continuen remullant el perímetre de l’incendi forestal de Sant Llorenç Savall – Gallifa. I, ara per ara, no s’ha registrat cap revifalla important.

Cerdanyola del Vallès, 13 d’agost de 2003

17’00 hores