Incendi a Sant Andreu de la Barca

El foc ha afectat totalment a 2 indústries i al pati d'una tercera

query_builder   28 maig 2003 17:46

event_note Nota de premsa

Incendi a Sant Andreu de la Barca

El foc ha afectat totalment a 2 indústries i al pati d'una tercera

A les 14’41 hores Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi a la indústria Pintures Mon-Mat S.L., situada al carrer Anoia del polígon Can Llarg de Sant Andreu de la Barca. El foc ha afectat totalment a aquesta nau i, també, a la nau del costat, Larm S.L., dedicada a l’envasat de productes d’automoció. Ambdues naus tenen una superfície aproximada de 280 metres quadrats. A més, el foc també ha afectat el pati de l’empresa Icar, de pinsos, on hi havia bidons.

En el sinistre s’hi han desplaçat 15 dotacions de bombers que han pogut controlar el foc passades les 16’00 hores. En aquests moments, continuen treballant per remullar i supervisar la zona afectada per l’incendi, fins a assegurar-se que no fumegi res i, així, donar-lo per extingit.

S’ha recomanat a unes escoles situades entre 200 i 300 metres de la indústria afectada que confinessin a tots els seus membres a l’interior del recinte per evitar riscos innecessaris. No obstant, cal dir que ni a les escoles, ni al mateix lloc del sinistre no hi ha hagut cap persona que hagi resultat ferida.

Segons ha comunicat Ferrocarrils de la Generalitat al Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT), el trànsit ferroviari entre Sant Andreu de la Barca i Martorell ha estat interromput entre les 15’00 hores i les 16’00 hores aproximadament, com a mesura preventiva.

Cerdanyola del Vallès

17’30 hores