Inauguració del nou Parc de Bombers de Banyoles

L'acte serà presidit pel President de la Generalitat de Catalunya

query_builder   28 febrer 2003 11:16

event_note Nota de premsa

Inauguració del nou Parc de Bombers de Banyoles

L'acte serà presidit pel President de la Generalitat de Catalunya

Demà dissabte, 1 de març, a les 12’45 hores, el President de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, inaugurarà el nou Parc de Bombers de Banyoles, situat al Camí de Puigpalter s/n.

A l’acte també hi assistiran el director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Joaquim Vilardell, i el cap de Parc de Banyoles, Josep Maria Moreno, entre d’altres autoritats.

L’edifici del nou Parc de Bombers s’ha construït en un solar cedit per l’Ajuntament de Banyoles, situat al camí de Puigpalter. Les obres es van adjudicar per un import de 956.308 euros.

 La superfície total del nou parc és de 742’15 m2, el qual està distribuït en dues ales. En una d’elles es troben les cotxeres i en l’altra, s’hi han ubicat les zones de residència, administrativa i de serveis, repartides en dues plantes. En la primera hi ha la sala de control, les habitacions, els serveis, el menjador- sala d’estar, el despatx del cap de parc i una aula de formació. En la segona planta s’ubiquen el gimnàs, el magatzem i la sala de màquines.

Cerdanyola del Vallès, 28 de febrer de 2003