El llibre dels 150 anys dels Bombers de Manresa, a punt

query_builder   18 abril 2003 18:49

event_note Nota de premsa

El llibre dels 150 anys dels Bombers de Manresa, a punt

El proper dia 23 d’abril, i coincidint amb la Diada de Sant Jordi, sortirà a la venda el llibre Els 150 anys dels Bombers de Manresa, obra de la periodista manresana Gal·la García.

El llibre, que consta de 134 pàgines, explica la trajectòria històrica dels Bombers de la capital del Bages, que són els segons més antics de Catalunya després dels de la ciutat de Barcelona. S’hi han inclòs fotografies de diferents èpoques, des de finals del segle XIX fins a l’actualitat.

Aquest no és pas el primer títol de Gal·la García; anteriorment, la periodista també havia publicat l’obra Manresa, recull gràfic (1876-1965).

Els 150 anys dels Bombers de Manresa es podrà adquirir ja el proper dia 23 d’abril en l’stand que els bombers de Manresa tindran muntat a la plaça de Sant Domènec des de primera hora del matí i fins a les 20’00 hores del vespre.

L’edició d’aquesta obra s’emmarca en els actes commemoratius del segle i mig de vida dels bombers manresans; actes que es celebraran al llarg de tot l’any 2003. Després de la presentació del llibre, serà el torn de l’exhibició de vehicles antics i moderns de bombers de tot Catalunya, que tindrà lloc a la capital del Bages el cap de setmana del 17 i el 18 de maig.

Cerdanyola del Vallès, 18 d’abril de 2003