Els Bombers de la Generalitat troben el cos sense vida d'un excursionista al parc natural d'Aigüestortes

query_builder   23 setembre 2003 19:19

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat troben el cos sense vida d'un excursionista al parc natural d'Aigüestortes

El Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) de la Val d’Aran ha encetat al migdia la recerca d’un home de 34 anys i veí de Sort, desaparegut a la zona del Parc Nacional d’Aigüestortes. L’home, que havia sortit el passat diumenge, havia d’haver tornat a casa al llarg del dia d’ahir.

En primer lloc, s’ha realitzat un seguiment de tots els refugis lliures de la zona, però aquesta recerca ha resultat infructuosa. Amb la col·laboració dels refugis amb guarda, i després de trobar el cotxe de la persona desapareguda al pàrquing d’Espot, s’ha començat a buscar pels itineraris habituals del parc d’Aigüestortes. A la zona del Coll dels Encantats s’ha localitzat la motxilla de l’excursionista, juntament amb el gos que l’acompanyava.

El cos sense vida de l’home ha estat trobat a les 16:30 hores, a una canal d’aquesta zona. Segons els primers indicis, l’home, que feia escalada en aquest punt, s’ha despenyat des d’una alçada d’uns 250 metres. Desprès de l’aixecament, el cadàver ha estat  traslladat a l’Hospital de Tremp amb helicòpter.

Cerdanyola del Vallè, 23 de setembre de 2003

18:30 hores