Controlat l'incendi de la Font de la Pólvora de Girona [Actualitzada]

query_builder   18 juliol 2003 20:31

event_note Nota de premsa

Controlat l'incendi de la Font de la Pólvora de Girona [Actualitzada]

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 19’30 hores, els Bombers de la Generalitat han controlat l’incendi  que cremava des de primera hora de la tarda a la zona de la Vall de Sant Daniel, al marge dret del barri de la Font de la Pólvora, a Girona.

A hores d’ara, una vintena de dotacions terrestres dels Bombers continuen treballant a la zona. Els mitjans aeris també hi fan descàrregues, per acabar de remullar la superfície afectada.

Segons la mesura del Cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient l’extensió cremada és de 18,56 Ha., totes les quals són de vegetació forestal. D’aquesta extensió, 14,84 Ha. són del EIN (Espai d’Interès Natural) de Les Gavarres.

Els Mossos d’Esquadra han evacuat, com mesura preventiva, quatre masies i un restaurant; encara que, a hores d’ara, tots han pogut tornar als seus habitatges. Val a dir que cap persona ha resultat ferida a conseqüència de l’incendi.

Segons els primers indicis, el foc s’ha originat als marges de la carretera N-II que, segons el Servei Català de Trànsit, continua tallada entre els punts quilomètrics 712 i 722.

Cerdanyola del Vallès, 18 de juliol de 2003 20’00 hores