El Departament de Justícia avança en el projecte dels nous edificis judicials de Granollers i Terrassa

query_builder   25 juny 2004 13:43

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia avança en el projecte dels nous edificis judicials de Granollers i Terrassa

El Departament de Justícia ha arrribat a un acord amb l’Ajuntament de Granollers sobre els terrenys que hauran d’acollir el nou edifici dels jutjats d’aquesta ciutat.

Aquest acord inclou també un calendari de les fases de construcció i posada en funcionament del nou edifici.

S’estima que la cessió dels terrenys per part de l’Ajuntament de Granollers al Departament de Justícia es podria acordar en un ple municipal que se celebraria el proper mes de desembre.

A partir d’aquest moment s’iniciaran totes les actuacions per a la tramitació de la cessió i l’elaboració del projecte. L’adjudicació de l’obra es farà durant l’any 2005, per tal que els nous serveis judicials puguin posar-se en funcionament abans de finals de 2006.

D’altra banda, l’Ajuntament de Terrassa ha ofert al Departament de Justícia un solar per a la construcció d’un nou edifici judicial que integri i ampliï les actuals dependències.

En aquests moments, el Departament de Justícia està considerant l’acceptació de la cessió d’aquest solar, amb els corresponents estudis sobre la seva adequació. S’ha previst l’elaboració del projecte i la licitació de l’obra durant l’any 2005.