Sortides dels Bombers de la Generalitat relacionades amb la pluja fins les 11'00 hores

query_builder   3 gener 2004 11:30

event_note Nota de premsa

Sortides dels Bombers de la Generalitat relacionades amb la pluja fins les 11'00 hores

La Direcció General d’Emergències informa que des de les 10’00 fins les 11’00 hores Bombers de la Generalitat han realitzat 4 sortides. Per tant, des de les 08’30 hores d’aquest matí s’han atès un total de 41 emergències relacionades amb el temporal de pluja. D’aquestes 4 sortides, 1 ha estat al Baix Llobregat, 2 al Garraf i 1 al Vallès Oriental.

En la mateixa franja horària, el telèfon d’emergències 112 ha atès un total de 204 trucades, de les quals 79 han estat derivades als diferents cossos d’emergència per atendre serveis directament relacionats amb la pluja.

De totes les actuacions que estan realitzant bombers no hi ha cap de destacable, i els avisos es deriven de serveis per esgotaments d’aigua a baixos, soterranis i via pública, i per retirar algun arbre o element estructural amb perill de caure.

Segons informa el Servei Català de Trànsit ja està totalment restablerta la circulació a la carretera C-31. Hores d’ara, hi ha un carril tallat a la carretera C-246a, al seu pas per Vilanova i la Geltrú i s’està desviant el trànsit per l’interior de la població.

Un nou avís d’ observació de pluja emès pel Servei Meteorològic de Catalunya, informa de tempestes a punts de la Selva que en la propera hora poden afectar el Baix Empordà i el Gironès.

Cerdanyola del Vallès, 3 de setembre de 2004; 11’30 hores