Serveis més destacats de la nit i matinada (6-11-04)

query_builder   6 novembre 2004 09:56

event_note Nota de premsa

Serveis més destacats de la nit i matinada (6-11-04)

Tres persones ferides al cremar el menjador del seu habitatge a Lleida

A les 20’19 hores d’ahir divendres 6 de novembre, Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi situat al 5è pis del número 32 de l’Avinguda Madrid de la ciutat de Lleida. Aquest incendi, en el qual hi van treballar 5 vehicles dels bombers de Lleida, va cremar totalment un menjador i la resta d’habitatge va quedar afectat pel fum. En el moment del foc, en el pis hi havia 3 persones: una nena de 2 anys que va ser evacuada a la Vall d’ Hebron amb cremades de 3er grau a la cama, un menor de 5 anys i una persona de la tercera edat, els quals  van ser evacuats per intoxicació de fum lleu a l’hospital Arnau de Vilanova. Tot l’edifici va haver de ser desallotjat, però ningú més no va resultar ferit. Els Bombers van donar per controlat el foc amb 30 minuts.

Crema una casa unifamiliar causant 3 ferits lleus a Térmens

A les 3’53 hores de la matinada d’avui, Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’incendi d’una casa unifamiliar situada al número 38 del carrer Prat de la Riba. El foc ha afectat totalment la casa unifamiliar que consta de planta baixa i 2 pisos. En el moment de l’incendi, a l’interior de l’habitatge s’hi trobaven 4 persones. Tres d’aquestes persones han estat evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova ferides lleus per intoxicació de fum i estat de nervis.

Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 10 vehicles dels Bombers, els quals han pogut donar per controlat el foc amb poc més d’una hora. A hores d’ara, dues dotacions dels Bombers encara es troben al lloc.

Cerdanyola del Vallès, 6 de novembre de 2004

9’30 hores