Informació relativa al foc d'un celler a Vilafranca del Penedès

query_builder   4 agost 2004 08:50

event_note Nota de premsa

Informació relativa al foc d'un celler a Vilafranca del Penedès

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que el foc que ha afectat un celler sense activitat a Vilafranca del Penedès (“Grimau Gol”, al carrer del Nord, 4) ha afectat un annex de la nau principal i no pas tot la instal·lació industrial. L’annex on hi ha hagut el foc té una superfície de 250 metres quadrats i una coberta d’uralita, on hi havia cartró, suro i material divers per a l’embalatge. La fumera, però, ha entrat a la resta de la indústria, que en total fa 2000 metres quadrats.

Únicament 2 persones han hagut de ser evacuades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (no pas 3, com s’havia informat anteriorment). Es tracta d’un matrimoni d’edat avançada; un home que ha inhalat fum i la seva esposa, a qui ha calgut fer una revisió mèdica com a mesura preventiva a causa d’una crisi nerviosa.

Quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat remullen la nau afectada pel foc i hi romandran la resta del matí i part de la tarda per extingir les darreres flames i refredar les brases per evitar revifalles. La investigació de les causes, que s’haurà de fer des d’instàncies policials i no pas des de Bombers, no podrà començar fins que l’incendi no estigui del tot extingit.

Cerdanyola del Vallès, 4 d’agost de 2004

08’55 hores