Bombers de la Generalitat treballen en un foc de restaurant a Capmany (Alt Empordà)

query_builder   11 setembre 2004 09:50

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat treballen en un foc de restaurant a Capmany (Alt Empordà)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que ha afectat un restaurant de Capmany (Alt Empordà), on no hi ha hagut víctimes.

Bombers han estat alertats del foc a les 03’08 hores. Les flames han destruït totalment una nau annexa a l’edifici principal de l’establiment, “la Llar del pagès” (carrer Alt, 11), que s’usava com a magatzem. El foc també ha afectat una habitació de la zona emprada com a habitatge i que es troba molt a la vora de l’annex cremat. Igualment, l’incendi s’ha estès a la casa que hi ha just al davant, a l’altra banda d’un carreró força estret: en aquesta casa, s’ha cremat una finestra i un sofà. La resta de l’habitatge ha quedat fumat.

En cap moment no ha calgut evacuar cap persona i no hi ha hagut afectació per a les persones. Bombers hi ha treballat, durant la nit, amb 6 dotacions, una de les quals era una autoescala i una altra, un vehicle de comandament. L’incendi ha quedat controlat a les 03’54 hores. A hores d’ara, es desconeixen les causes del sinistre.

Cerdanyola del Vallès, 11 de setembre de 2004

09’50 hores