Informació relativa a diferents sinistres en què treballen els Bombers de la Generalitat

query_builder   30 desembre 2004 17:30

event_note Nota de premsa

Informació relativa a diferents sinistres en què treballen els Bombers de la Generalitat

Aterratge forçós d’una avioneta a Sant Antoni de Calonge

Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 16’02 hores de l’aterratge d’emergència d’una avioneta a la platja de Sant Antoni de Calonge. Dues dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc del sinistre i han actuat per sufocar l’incendi que ha afectat l’aeronau, que ha quedat totalment calcinada. Els dos ocupants de l’avioneta n’han sortit il·lesos; Jaume SR. i Elena SM.

Bombers remullen les brases de l’incendi al recinte firal de Vic

Un cop controlat l’incendi en una nau del recinte firal del Sucre, a Vic, 11 dotacions dels Bombers remullen a hores d’ara les brases del material cremat a l’interior. En total, ha cremat la meitat de la nau, en què hi havia també algun stand del Saló de la Infància. El fals sostre de fibra de la nau també s’ha cremat. En algunes parts, ha baixat part del sostre. En el moment de declarar-se l’incendi, la nau afectada estava tancada al públic. Tot i això, dues persones han resultat lleument afectades pel foc. Totes 2 han estat dutes a l’Hospital General de Vic; a una d’elles li han donat l’alta un cop li han fet les cures en un ull, en què li havia saltat una guspira. L’altra encara resta al centre sanitari amb intoxicació per inhalació de fum. Les causes del foc encara no es coneixen i hauran de ser investigades per part dels organismes competents.

Situació controlada i sense problemes en el foc de Coll de Nargó

Pel que fa a l’incendi de Coll de Nargó, 19 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments remullant tota la superfície cremada. Segons dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, el foc ha afectat una superfície de 90 hectàrees de garric, pinassa i carrasca.

Cerdanyola del Vallès, 30 de desembre 2004

17’30 hores