Foc d'indústria a Sant Feliu de Llobregat i accident d'un camió a Puig-reig

query_builder   4 agost 2004 11:06

event_note Nota de premsa

Foc d'indústria a Sant Feliu de Llobregat i accident d'un camió a Puig-reig

Bombers de la Generalitat treballen en aquests en 2 serveis importants; un foc d’indústria a Sant Feliu de Llobregat i un accident de trànsit a Puig-reig.

A les 09’53 hores, els Bombers han estat alertats d’un incendi a l’interior de la nau de “Sanitarios JLH, SL”, ubicada al carrer Anselm Clavé, s/n. La nau, que té una superfície total de 500 metres quadrats, està dividida en diferents àrees. El foc es troba en una d’elles, que ocupa 300 metres quadrats. No hi ha constància de cap persona ferida. Treballen en aquest foc 11 vehicles de Bombers.

Per una altra banda, els Bombers també han rebut l’avís d’un camió frigorífic accidentat a la C-16. A l’alçada del quilòmetre 84,5 d’aquesta via, i en els carrils en sentit Berga, el camió s’ha sortit de la carretera i ha anat a parar al terraplè del voral. Els dos ocupants del camió han resultat ferits; un menor, que ja està ingressat a l’Hospital Sant Bernabé de Berga, i el conductor, un home que té la clavícula trencada, està conscient i ja està essent evacuat. Els Bombers (7 dotacions) treballen per controlar la fuita del dipòsit de gasoli del camió. El Servei Català de Trànsit informa que la circulació està tallada en els 2 sentits de la marca en aquesta via.

Cerdanyola del Vallès, 4 d’agost de 2004

11’06 hores