Continua activada l'alerta del Transcat per l'accident de Castellbisbal

Hores d'ara, s'estan efectuant les tasques de transvasament

query_builder   26 juliol 2004 20:50

event_note Nota de premsa

Continua activada l'alerta del Transcat per l'accident de Castellbisbal

Hores d'ara, s'estan efectuant les tasques de transvasament

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que continua activada l’alerta del pla TRANSCAT, Pla d’Emergències per Accidents en el Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera i Ferrocarril a Catalunya, a causa de l’accident múltiple en el qual s’hi han vist implicats 4 vehicles a l’AP-7, a l’alçada del quilòmetre 166, en direcció Tarragona.

La cisterna implicada en l’accident, que transporta 30.000 litres de dissolvent derivat, ha col·lidit amb un camió banyera el qual, segons informa el Cos de Mossos d’Esquadra, ha patit una punxada d’una roda. El camió cisterna ha cremat externament, sense quedar afectat el producte que transportava, i sense haver cap fuita ni vessament del dissolvent. A causa de la col·lisió 2 vehicles més, un camió i un furgó, s’hi han vist implicats en l’accident.

Fins al lloc del sinistre continuen treballant un total de 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat a l’espera que finalitzin les tasques de transvasament que ja s’estan efectuant en aquests moments.

A causa de l’accident 2 persones, el conductor del furgó i d’un dels camions, han resultat mortes.

Segons informa el Servei Català de Trànsit continua tallada l’AP-7 a l’alçada del Papiol, sentit sud, i es desvia la circulació cap a l’A2.

Cerdanyola del Vallès, 26 de juliol de 2004

20:40 hores