Bombers de Terrassa commemoraran oficialment el proper dissabte el dia del 125è aniversari

query_builder   16 setembre 2004 12:51

event_note Nota de premsa

Bombers de Terrassa commemoraran oficialment el proper dissabte el dia del 125è aniversari

Una missa, dos simulacres d’accident de trànsit, la inauguració d’un monòlit i un dinar componen l’agenda del dia

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de Terrassa celebraran aquest proper dissabte, 18 de setembre, i amb tot un seguit d’actes, el dia del 125è aniversari de la fundació del cos de bombers local.

La jornada s’iniciarà a les 09’00 hores amb una missa a la Catedral de Terrassa. A partir de les 10’00 hores, i a la plaça Vella, es faran 2 simulacres d’accident de trànsit. En el primer actuaran Bombers juvenils del parc de Viladecavalls, que socorreran una ciclista accidentada en topar amb un vehicle. Posteriorment, i al voltant de les 10’15 hores, Bombers de Terrassa actuaran en un altre accident, en aquest cas entre 2 cotxes, un dels quals quedarà bolcat. En aquest accident, hi haurà dues persones ferides, una per automòbil. Un dels ferits, en estat crític, tindrà una aturada càrdio – respiratòria. L’altre, serà evacuat en estat greu amb polifractures. En aquest simulacre, Bombers faran treballs de prevenció, extracció i atenció de les víctimes.

A les 12’00 hores, l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, inaugurarà el monòlit commemoratiu de la diada al parc de Bombers. Finalment, i a partir de les 14’00 hores, es farà a la Muntanyeta, al parc Vallparadís, el dinar commemoratiu al qual assistiran, junt a les autoritats, bombers en actiu i jubilats i una delegació dels bombers de Pamiers, ciutat agermanada amb Terrassa.

Cerdanyola del Vallès, 16 de setembre de 2004

12’45 hores