Controlat el foc del celler de Vilafranca del Penedès

query_builder   4 agost 2004 07:10

event_note Nota de premsa

Controlat el foc del celler de Vilafranca del Penedès

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que el foc del celler de Vilafranca del Penedès es troba, a hores d’ara, controlat. Tot i això, Bombers de la Generalitat continuen treballant a la zona amb 15 dotacions terrestres.

La nau que crema pertany a l’empresa Cellers Grimau Gol, actualment sense activitat. Es tracta d’una sola nau de forma irregular i de planta baixa amb coberta plana. En total, uns 2000 metres quadrats (i no pas 1000 com s’havia informat anteriorment). La indústria es troba al pati interior d’una mansana d’edificis al carrer Nord, 4, de Vilafranca del Penedès. El que ha cremat, bàsicament, són piles de cartró, fusta i suro emprats per a l’embotellament.

Com a mesura preventiva, ha calgut evacuar tan sols un sol edifici de la rodalia, en total, segons Policia Local, unes 100 persones. Tres veïns han estat atesos a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per intoxicació ja que havien inhalat fum. A hores d’ara se’n desconeix l’estat. A la part del darrera, la nau ensinistrada està envoltada d’horts.

Cerdanyola del Vallès, 4 d’agost de 2004

07’11 hores