Activada la fase d'Alerta del Transcat per l'accident d'un camió cisterna a Reus (Baix Camp)

query_builder   29 octubre 2004 11:08

event_note Nota de premsa

Activada la fase d'Alerta del Transcat per l'accident d'un camió cisterna a Reus (Baix Camp)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 09’30 hores s’ha activat la fase d’Alerta del Pla d’Emergències en el Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera i Ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) a causa de l’accident d’un camió cisterna a la carretera T-11 (davant del Brasília), al terme municipal de Reus (Baix Camp).

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 09’13 hores de l’accident d’un camió cisterna carregat de propà. El camió, que pertany a l’empresa Repsol Butà, ha fet una sortida de via i, tot i que la cisterna no ha resultat afectada, el vehicle ha quedat inclinat al voral de la carretera i la roda davantera ha quedat clavada en un talús de terra.

Les 4 dotacions del Cos de Bombers de la Generalitat que s’han desplaçat fins al lloc del sinistre informen que, mentre dues grues retiren aixequen el vehicle per retirar-lo, la carretera T-11 en sentit Tarragona romandrà tallada.

Segons les primeres informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya a causa de l’accident no hi hagut ferits.

Cerdanyola del Vallès, 29 d’octubre de 2004

10’00 hores