L'Escola Virtual d'Idiomes per a Universitaris (EVIU) comença el segon curs amb més de 850 matriculats

La inscripció està oberta fins al 28 d'octubre i s'amplia als antics alumnes universitaris

query_builder   17 octubre 2003 13:42

event_note Nota de premsa

L'Escola Virtual d'Idiomes per a Universitaris (EVIU) comença el segon curs amb més de 850 matriculats

La inscripció està oberta fins al 28 d'octubre i s'amplia als antics alumnes universitaris

L’Escola Virtual d’Idiomes per a Universitaris (EVIU) es consolida com a mètode d’aprenentatge no presencial d’anglès entre la comunitat universitària de Catalunya. Després d’un primer curs amb gairebé 500 estudiants, el proper dimarts començarà el curs 2003-2004 amb 850 estudiants matriculats a dia d’avui. Com a principal novetat d’aquest curs, l’EVIU ha ampliat la seva oferta docent als antics alumnes. Fins ara només s’hi podien inscriure els estudiants de les universitats de Catalunya, així com el personal acadèmic, d’investigació i de gestió.

En aquest segon any, l’EVIU ofereix tres nivells d’anglès equivalents als cursos de 3er, 4rt i 5è de l’Escola Oficial d’Idiomes, que corresponen igualment al B1, B2.1 i B2.2 definits pel Consell d’Europa en el marc europeu de referència. Les modalitats d’estudi per a aquest curs són les mateixes que l’any passat: una bàsica, que és d’autoaprenentatge, i d’altres que permeten reforçar aspectes concrets de la llengua, amb l’ajuda d’un professor. En tots dos casos l’alumne té a la seva disposició un dinamitzador que, a banda de resoldre dubtes, anima els debats i els fòrums, promou jocs i concursos i elabora una revista setmanal. Totes aquestes activitats es realitzen exclusivament per internet i mitjançant el campus virtual.

L’EVIU va néixer l’any passat com una iniciativa del DURSI i el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) en el marc del Programa de Formació en Terceres Llengües. Els cursos són a preu públic: 116 € cada nivell i 61 € un sol semestre (o mig nivell). La matrícula està oberta fins al 28 d’octubre. Tota la informació està disponible al web de l’EVIU (www.eviu.com) o al telèfon 902 12 12 14.