S'acaba de publicar el 'Glossari de termes logístics'

El primer glossari de termes logístics en llengua catalana

query_builder   26 gener 2004 12:00

event_note Nota de premsa

S'acaba de publicar el 'Glossari de termes logístics'

El primer glossari de termes logístics en llengua catalana

El CIDEM, junt amb el CEL, acaba de publicar el primer glossari de termes logístics en llengua catalana.   Consulteu-ne el contingut.

Aquest glossari en català de termes logístics vol proporcionar als empresaris i professionals del sector una eina que, a través de la utilització de la mateixa terminologia, els faciliti la comunicació. Consta, a més, d’un diccionari anglès-català / català-anglès.

L’evolució que el concepte de logística sofert en el temps, i principalment en aquests darrers anys, amb la incorporació de les eines informàtiques, ha proporcionat un nou vocabulari tècnic en el sector.

S’ha passat de la tradicional organització jeràrquica de les indústries a una organització molt més plana i especialitzada, on a banda dels fluxos de materials, el que cal, i realment es gestiona, són els fluxos d’informació.

El Glossari de termes logístics, neix com a conseqüència de la necessitat d’unificar els conceptes i el vocabulari, de manera que permeti a tots parlar un mateix llenguatge que ajudi a evitar ineficiències degudes a confusions.