La Generalitat convida els rectors de les universitats de la xarxa Joan Lluís Vives (IJLV)

query_builder   21 abril 2004 16:51

event_note Nota de premsa

La Generalitat convida els rectors de les universitats de la xarxa Joan Lluís Vives (IJLV)

La Generalitat de Catalunya ha convidat per primera vegada tots els rectors de les universitats membres de l’Institut Joan Lluís Vives (IJLV) al tradicional esmorzar de Sant Jordi que es farà divendres al Palau de la Generalitat. El conseller del DURSI, Carles Solà, ha expressat en diverses ocasions la seva intenció de reforçar els lligams entre les universitats del Principat i les de la resta dels Països Catalans, en la línia de la tasca que desenvolupa l’IJLV.

La xarxa Joan Lluís Vives, creada el 1994, agrupa 19 de les 21 universitats dels PPCC, amb l’objectiu de facilitar la col·laboració i acció comuna entre institucions acadèmiques amb lligams històrics, culturals i lingüístics comuns. Demà dijous, el Consell General de l’IJLV es reunirà a Barcelona, concretament a la UOC, el rector de la qual clou demà el seu mandat al capdavant de l’Institut.

Demà per la nit, el conseller del DURSI, Carles Solà, els oferirà un sopar institucional al Museu d’Història de la Ciutat, que serà presidit pel màxim mandatari del Govern català, Pasqual Maragall. Entre els qui han confirmat la seva assistència al sopar hi ha el rector en funcions de la Universitat d’Alacant, Salvador Ordoñez, recentment nomenat secretari d’Estat d’Universitats i Recerca del nou Govern espanyol. 

Imatges del sopar

El sopar es farà al Museu d’Història de la Ciutat (plaça del Rei 1, Barcelona) i començarà a les 21 hores. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges abans de començar.