L'EVIU obre la inscripció per al nou curs i completa la seva oferta d'anglès amb un nivell d'iniciació

El curs passat l'EVIU va quadruplicar el nombre de matriculats respecte al 2002-03

query_builder   16 setembre 2004 12:39

event_note Nota de premsa

L'EVIU obre la inscripció per al nou curs i completa la seva oferta d'anglès amb un nivell d'iniciació

El curs passat l'EVIU va quadruplicar el nombre de matriculats respecte al 2002-03

L’Escola Virtual d’Idiomes per a Universitaris (EVIU) va quadruplicar el 2003-04 el nombre d’estudiants inscrits respecte al curs anterior. Així, prop de 2.000 estudiants procedents de totes les universitats catalanes s’hi van matricular el curs passat, per un total de 500 el curs 2002-03. La inscripció per al nou curs acadèmic, que començarà el proper 19 d’octubre, ja és oberta i es pot fer efectiva fins al 15 d’octubre.

La principal novetat d’aquest curs és que l’EVIU ha incorporat el nivell 1 d’anglès a la seva oferta, equivalent al nivell A1 del Consell d’Europa i al 1er de l’Escola Oficial d’Idiomes, amb la qual cosa es completa el cicle sencer d’aprenentatge, amb 5 nivells diferents. Paral·lelament, l’EVIU ha arribat a acords amb la UdG, UVic, URV, UdL i el Servei d’Idiomes Moderns de la UAB perquè els cursos d’anglès que ofereix comptin com a crèdits de lliure elecció.

A més dels estudiants universitaris i del personal acadèmic, d’investigació i de gestió, des del curs passat l’EVIU ha obert també la inscripció als antics alumnes d’universitats catalanes. Les modalitats d’estudi per a aquest curs són les mateixes que l’any passat: una bàsica, que és d’autoaprenentatge, i d’altres que permeten reforçar aspectes concrets de la llengua, amb l’ajuda d’un professor.

L’EVIU va néixer el 2001 com una iniciativa del DURSI i el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) en el marc del Programa de Formació en Terceres Llengües. Els cursos són a preu públic: 61€ un semestre o mig nivell i 116€ un curs sencer o nivell complet. Tota la informació està disponible al web de l’EVIU o al telèfon 902 12 12 14.