3.000 estudiants s'examinen de les PAU de setembre

query_builder   8 setembre 2003 17:22

event_note Nota de premsa

3.000 estudiants s'examinen de les PAU de setembre

Els estudiants han començat a examinar-se aquest dilluns de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) de setembre. El primer dia s’ha desenvolupat amb plena normalitat i sense cap tipus d’incidència. Les proves continuaran demà i finalitzaran dimecres. Aquest matí els alumnes s’han examinat de Llengua catalana i literatura, Llengua castellana i literatura i Llengua estrangera. Un total de 2.998 estudiants s’examinen en aquesta convocatòria per poder accedir a la universitat. D’aquests, 495 es presenten per millorar nota, 155 són repetidors d’altres anys que van suspendre i 4 provenen d’un batxillerat estranger.

Per demarcacions,  2.275 estudiants s’examinen a les comarques barcelonines, 194 a les de Girona, 215 a les de Lleida i 314 a les de Tarragona.

Els resultats de les proves es coneixeran oficialment el 26 de setembre. Els estudiants, però, podran consultar les notes amb antelació a la pàgina web del DURSI, a l’adreça www.gencat.net/dursi.

Una de les principals novetats de les PAU d’aquest any, que ja es va posar en pràctica el passat mes de juny, és la prova de comprensió auditiva d’idiomes, de caràcter obligatori, i que compta un 20% en l’apartat de llengua estrangera.

Els estudiants coneixeran les seves assignacions a partir del dia 2 d’octubre i es podran matricular als centres universitaris corresponents entre el 6 i el 8 d’octubre.