Barcelona acull el IV Congrés de Gestió Empresarial: Manager Business Forum 2004

Solucions per afrontar amb èxit la gestió empresarial

query_builder   5 maig 2004 17:49

event_note Nota de premsa

Barcelona acull el IV Congrés de Gestió Empresarial: Manager Business Forum 2004

Solucions per afrontar amb èxit la gestió empresarial

Barcelona acull el IV Congrés de Gestió Empresarial: Manager Business Forum 2004, amb el suport del CIDEM

Més de 1.200 directius catalans posaran en comú solucions per afrontar amb èxit la gestió de les seves empreses

Prop del 50% de les empreses constituïdes el 1998 han desaparegut al cap de tres anys, bàsicament per problemes de gestió empresarial, segons un estudi dut a terme pel consell superior de cambres. Conscient d’aquesta realitat, més de 1.200 directius d’empreses catalanes es reuniran els propers 5 i 6 de maig al World Trade Center per celebrar el IV Congrés de Gestió Empresarial: Manager Business Forum 2004, amb l’objectiu de posar en comú solucions per afrontar amb èxit la gestió de les seves empreses.

El Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), adscrit al departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya, ha volgut donar suport a aquesta iniciativa per quart any consecutiu posant a l’abast del teixit empresarial català, format majoritàriament per petites i mitjanes empreses, els coneixements d’experts que les ajudin a enfrontar-se a un mercat cada vegada més competitiu i complex.

Amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels directius catalans, el congrés tractarà de forma individual cadascun dels eixos fonamentals que conformen la gestió empresarial. En aquest sentit, es duran a terme quatre congressos verticals (Congrés de Directius Financers, Congrés de Directius de Màrqueting i Vendes, Congrés de Directius de Tecnologies de la Informació i Congrés de Directius de Recursos Humans i Management), tres congressos horitzontals (Congrés de Directius d’Entitats Financeres, Congrés d’Administració Pública i Congrés de Directius de Pimes), i una activitat paral·lela a aquests, el Manager Business Expo, on les empreses col·laboradores exposaran les seves solucions, aplicacions i eines de gestió empresarial als directius amb poder de decisió.

Manager Business Forum

El Manager Business Forum (MBF) és una iniciativa d’Interban Network, empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes de màrqueting i comunicació, que va néixer ara fa 9 anys amb l’objectiu de fomentar el coneixement dels directius de les empreses i generar sinergies de col·laboració entre els diferents estaments que composen el panorama empresarial: empreses, administracions públiques i universitats. En el decurs d’aquest temps, el MBF s’ha consolidat com la iniciativa nacional més important en organització de congressos especialitzats per a directius d’empresa.

Barcelona serà el punt de partida d’aquest fòrum que també se celebrarà per primera vegada a València (1 i 2 de juny), i repetirà a Bilbao (21 i 22 de setembre) i Madrid (14 i 15 d’octubre). El fòrum, que comptarà aquesta edició amb 90 empreses col·laboradores, espera arribar als 6.000 assistents, xifra que superarà els 5.000 directius participants i les 74 companyies col·laboradores de l’any passat.