Al-Pi telecomunicacions constitueix un consell assessor

Amb l'objectiu d'incorporar la visió dels seus clients a l'estratègia de la companyia.

query_builder   1 abril 2004 12:00

event_note Nota de premsa

Al-Pi telecomunicacions constitueix un consell assessor

Amb l'objectiu d'incorporar la visió dels seus clients a l'estratègia de la companyia.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Oriol Ferran i Riera en el transcurs de la jornada a Al-Pi Telecomunicacions va presentar el nou Consell Assessor de la companyia creat per tal d’incrementar la comunicació amb els seus principals clients i generar un fòrum de debat en el que intercanviar informacions de mutu interès.

La constitució d’aquest nou òrgan assessor és un pas més per a una companyia com Al-Pi Telecomunicacions que ha mantingut des de la seva creació una política de proximitat respecte a les necessitats i requisits dels seus clients. Al-Pi considera fonamental conèixer l’opinió d’empreses i personalitats rellevants de la societat Catalana, de manera que aquestes puguin ser la guia d’orientació en les seves polítiques d’actuació i serveixin de referent per als seus òrgans directius, Consell d’Administració i Comitè Executiu.

El Consell Assessor d’Al-Pi Telecomunicacions està format per empreses i institucions tant públiques com privades dels sectors d’activitat més rellevants de Catalunya:

Administració Oberta de Catalunya      Blanquerna                                                      Bon Preu Col.legi de Metges de Barcelona             ESADE Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació Col.legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya  Localret                                                             Mercabarna Parc Tecnològic del Vallés   Sabadell Grup Assegurador Servei Català de la Salut     UDIAT. Corporació Parc Taulí Universitat Ramón Llull

En paraules del seu director general, Arnold Ghinsberg: "El Consell Assessor d’Al-Pi és estratègic perquè representa la possibilitat de rebre feed-back directe dels nostres clients i de que aquests puguin influir directament en el disseny i prestació d’un servei que és transcendental per a les seves companyies. El Consell Assessor ha d’assegurar la solidesa sobre la que s’estableix la diferència competitiva d’Al-Pi, Proximitat, Qualitat de Servei i Innovació tecnològica"

Entre els objectius d’aquest consell assessor es troben: 

Expressar les necessitats i serveis que valoren d’un operador de telecomunicacions Intercanviar experiències i saber fer Oferir una constant actualització en noves tendències en tecnologia Influir en el desenvolupament del sector de les telecomunicacions a Catalunya

 Segons declaracions del secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Sr. Oriol Ferran i Riera, “la Generalitat expressament clarament per Al-Pi com a operador tasta-la i el Consell Assessor és el camí ideal per tal que les empreses puguin influir en la qualitat del serveis”.

 En un altre moment de la presentació el secretari va declarar “que les infraestructures són clau per no perdre oportunitats i com a base de nous projectes i serveis que facin avançar tot el país cap a la societat de la informació.”

 Al-Pi Telecomunicacions ha mantingut una qualitat de servei constant, sempre sota criteris de proximitat i innovació tecnològica que li ha permès, entre altres coses, crear la primera xarxa pública Gigabit Ethernet a Espanya o el disseny de solucions específiques per a sectors tan rellevants com Justícia, a través de la Xarxa de Justícia, o el servei 112.

 Amb aquesta iniciativa Al-Pi telecomunicacions es posiciona com el primer operador que incorpora als seus clients i a les empreses representatives de la societat catalana com Òrgan Consultiu que orienti l’estratègia de la companyia.