Primer curs en línia per a dinamitzadors de la Xarxa de Telecentres de Catalunya

El curs, gratuït, s'impartirà sobre la versió catalana de la plataforma de programari lliure Moodle

query_builder   15 novembre 2004 13:05

event_note Nota de premsa

Primer curs en línia per a dinamitzadors de la Xarxa de Telecentres de Catalunya

El curs, gratuït, s'impartirà sobre la versió catalana de la plataforma de programari lliure Moodle

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha organitzat el primer curs bàsic per a dinamitzadors de la Xarxa de Telecentres de Catalunya, integrada per més de 400 centres d’arreu del país.

La formació (http://dinamitzadorsxarxa.org), impartida per l’entitat Associació per a Joves TEB, es desenvoluparà telemàticament entre el 22 de novembre i el 12 de desembre de 2004 utilitzant l’entorn Moodle, una plataforma d’ensenyament en línia basada en programari lliure. El període d’inscripcions ja és obert i finalitza el dia 21 de novembre.

El curs bàsic en línia de dinamitzadors de telecentres tindrà una durada estimada de 10 hores lectives i, gràcies al seu caràcter virtual, l’alumne podrà organitzar el temps de seguiment segons les seves circumstàncies. Personal preparat farà de tutor que orientarà l’alumne i vetllarà perquè el curs tingui un caràcter participatiu i de treball en xarxa, utilitzant recursos com ara un fòrum de debat.

Segons el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Oriol Ferran, “el curs vol dotar els dinamitzadors dels centres d’una formació que ajudi els ciutadans a moure’s eficaçment per Internet en funció de les seves necessitats d’informació i comunicació o a l’hora de fer gestions, com ara cercar feina o fer un tràmit amb l’Administració Oberta de Catalunya, entre altres exemples, amb l’objectiu de lluitar contra la fractura digital”

Oriol Ferran ha apuntat que “aquesta actuació tindrà continuïtat en els propers mesos amb noves ofertes formatives més avançades ".