La Generalitat aprova la millora de la senyalització a l'Eix Transversal entre les Oluges i Vic [Actualitzada]

query_builder   30 juliol 2003 16:15

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la millora de la senyalització a l'Eix Transversal entre les Oluges i Vic [Actualitzada]

Es millorarà la seguretat viària i la circulació del trànsit amb una inversió de 727.000 EUR

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de les obres de millora de la senyalització horitzontal a l’Eix Transversal (C-25), del punt quilomètric 88,5 al 178,1, entre els termes municipals de les Oluges (Segarra) i Vic (Osona). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el quart trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 4 mesos, suposa una inversió de 727.000 EUR.

L’obra comprèn un tram de gairebé 90 km de l’Eix Transversal (C-25), entre els municipis de les Oluges i Vic. Les obres tenen per objectiu la millora de la senyalització horitzontal, per tal de fer la conducció més segura en alguns dels seus trams. Es tracta d’una actuació prevista per millorar la seguretat viària de l’Eix Transversal. Cal recordar que a la resta de l’Eix, entre Vic i Girona, ja s’ha introduït aquesta millora de la senyalització horitzontal.

Les obres de millora de la senyalització de la C-25, entre els punts quilomètrics 88,5 i 178,1, consistiran en les següents actuacions:

· Implantació de bandes sonores o resalts sobre les línies de senyalització horitzontal de límit de calçada.

· Renovació de la senyalització de prohibició d’avançament.

· Senyalització dels trams amb permís d’avançament, per tal de millorar la seguretat dels vehicles que hi circulen.

Necessàriament, aquesta millora de la senyalització horitzontal també implica modificacions en la senyalització vertical (senyals fixes circulars de prohibit avançar i fi de prohibició d’avançament).