La Generalitat aprova la millora de la intersecció de la C-31 amb la C-246 a Calafell

query_builder   24 març 2003 12:42

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la millora de la intersecció de la C-31 amb la C-246 a Calafell

Aquesta actuació s’emmarca dins del pla que la Generalitat ha programat per eliminar els Trams de Concentració d’Accidents (TCA) de la xarxa viària catalana

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, ha aprovat el projecte de millora de la intersecció de la carretera C-31 amb la C-246a, al terme municipal de Calafell (Baix Penedès). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el tercer trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 3 setmanes, suposa una inversió de 94.000 EUR (15,6 MPTA).

Descripció de les obres

Les obres consisteixen en la millora d’una intersecció entre dos vials que presenten un fort volum de trànsit. L’actuació preveu l’enderroc de vorades i paviment asfàltic, així com desmuntatges de senyals per tal remodelar els illots de la intersecció.

Així mateix, es reforçarà el ferm dels carrils centrals de gir i dels d’acceleració i deceleració, fins a una fondària de 2,5 cm per tal de disposar d’un nou paviment de color grana de manera que es facin més visibles.

També es preveu la construcció de vorades transitables a les zones zebrades dels carrils centrals de gir per canalitzar el trànsit i la remodelació de l’illot central de la intersecció. La pavimentació de l’interior de tots els illots es farà amb formigó per tal d’impedir el creixement de vegetació que pugui disminuir la visibilitat.

Les obres es complementen amb la reposició de la senyalització horitzontal i vertical.