La Generalitat aprova el reforç de ferm de la C-53 entre Vilagrassa i la LV-3344

Més de 13 Km i una inversió de gairebé 2,5 MEUR

query_builder   10 abril 2003 13:43

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova el reforç de ferm de la C-53 entre Vilagrassa i la LV-3344

Més de 13 Km i una inversió de gairebé 2,5 MEUR

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de reforçament del ferm de la carretera C-53 entre Vilagrassa (Urgell) i la intersecció amb la LV-3344 (carretera d’Ivars d’Urgell). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el tercer trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 6 mesos, suposa una inversió de 2,42 MEUR (404 MPTA).

Cal destacar que actualment es troba en fase de redacció de projecte la continuació d’aquest reforç entre la LV-3344 i Vallfogona de Balaguer.

Descripció de les obres

El tram on s’actuarà té una longitud de 13,3 Km i afecta els termes municipals de Vilagrassa, Anglesola, Tornabous i la Fuliola.

Per a les travesseres urbanes es preveu la realització d’una neteja de cunetes i d’altres elements de drenatge longitudinal i transversal; així com l’aplicació de vorades, col·locació de guals per a minusvàlids i voreres de formigó a les diferents travesseres.

El projecte es completa amb la reposició de la senyalització horitzontal i vertical, així com disposició de senyals de limitació de velocitat lluminoses a la travessera del Tarròs, desmuntatge de barreres de seguretat metàl·liques malmeses o fora de normativa i disposició de noves.