La Generalitat adjudica la millora del nucli antic de Castellterçol (Vallès Oriental)

query_builder   18 juny 2003 12:42

event_note Nota de premsa

La Generalitat adjudica la millora del nucli antic de Castellterçol (Vallès Oriental)

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de l’Institut Català del Sòl (INCASOL), ha adjudicat les obres d’urbanització de la baixada de la plaça Vella de Castellterçol (Vallès Oriental). Aquesta actuació té un pressupost de 95.567 EUR.

Aquesta obra consistirà en urbanitzar la baixada que uneix la plaça de l’Església i la plaça Vella, al capdamunt del carrer Bellver. La baixada i llur continuïtat, fins a la porta del casal d’activitats Cal Recader, conformen un eix cultural important del municipi.

Aquesta obra forma part del Protocol 2002-2004 de col·laboració que han signat els Departaments de Cultura i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de frenar el progressiu deteriorament dels nuclis antics i entorns monumentals de diferents poblacions de Catalunya. D’acord amb aquest protocol, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques destina l’1% del pressupost de les obres en infraestructures a promoure actuacions de rehabilitació i millora del patrimoni cultural.