La Conselleria de PTOP expressa la seva voluntat de preservar l'espai de Gallecs [Actualitzada]

query_builder   14 gener 2004 13:16

event_note Nota de premsa

La Conselleria de PTOP expressa la seva voluntat de preservar l'espai de Gallecs [Actualitzada]

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de la Secretaria de Planificació Territorial, està treballant amb els Ajuntaments per tal de consensuar els criteris i objectius que hauran d’impulsar l’elaboració del Pla Director Urbanístic de Gallecs.

L’objectius bàsic és garantir la preservació de la pràctica totalitat de l’espai lliure de titularitat pública i al mateix temps resoldre l’articulació entre aquest espai i els nuclis urbans.

Aquest Pla Director és el marc del conjunt de plans, projectes i propostes urbanístiques a través de les quals s’hauran de materialitzar els objectius previstos. La propera setmana, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha previst una reunió amb els alcaldes i alcaldesses dels Ajuntaments de Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda i Polinyà, amb el secretari de Planificació Territorial, Oriol Nel.lo, i representants de la Direcció General d’Urbanisme, per tal de seguir avançant amb la consecució del document, amb la finalitat d’aconseguir un text que pugui ser aprovat per la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, per mitjà de la Secretaria de Planificació Territorial, està treballant amb els Ajuntaments per tal de consensuar els criteris i objectius que hauran d’impulsar l’elaboració del Pla Director Urbanístic de Gallecs