L'INCASOL promourà nous sectors residencials i industrials arreu de Catalunya

query_builder   27 febrer 2003 17:45

event_note Nota de premsa

L'INCASOL promourà nous sectors residencials i industrials arreu de Catalunya

El Consell d’Administració de l’Institut Català del Sòl (INCASOL) ha aprovat la signatura de diferents convenis urbanístics amb els ajuntaments d’Avinyó, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Sort i Ulldecona per al desenvolupament de tres sectors residencials i un d’industrial.

Aquestes noves actuacions formen part del Programa de sòl i habitatge 2000-2003 i del Programa de sòl industrial i activitats econòmiques 2001-2004, aprovats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Aquest programa preveu que en els períodes esmentats, l’Institut Català del Sòl urbanitzi una superfície de 640 hectàrees de sòl residencial i 1.211 hectàrees de sòl industrial.

Avinyó

Nom de l’actuació La Coma

Tipus Sòl residencial

Hectàrees 8

Habitatges potencials 212

Inici Març de 2004

Santa Coloma de Cervelló/Sant Boi de Llobregat

Nom de l’actuació La Colònia Güell

Tipus Sòl residencial

Hectàrees 37

Habitatges potencials 1.000

Sort

Nom de l’actuació Els Salancons

Tipus Sòl industrial

Hectàrees 1,78

Inici Abril de 2003

Pressupost 330.557 EUR

Ulldecona

Nom de l’actuació UA6

Tipus Sòl residencial

Hectàrees 2,3

Habitatges potencials 119

Inici Març de 2004

Pressupost 1,5 MEUR

Així mateix, el Consell d’administració ha autoritzat la signatura de dos convenis més: un amb l’Ajuntament d’Esparreguera per a la rehabilitació de la Colònia Sedó.

En el conveni que se signarà amb l’Ajuntament d’Esparreguera s’acorda la recuperació de la zona residencial i els espais lliures de l’antiga fàbrica de filats Miquel Puig i Cia. més coneguda com Colònia Sedó. La rehabilitació d’aquesta colònia s’executarà en diferents etapes i preveu la urbanització del sector, la recuperació dels parcs i de la zona d’horts com a espais lliures per a ús públic, la rehabilitació dels edificis residencials i la construcció d’habitatges protegits.