El peatge de la C-16 serà gratuït per als usuaris habituals dels itineraris entre Terrassa i Sant Cugat a partir de dilluns

query_builder   12 setembre 2003 12:26

event_note Nota de premsa

El peatge de la C-16 serà gratuït per als usuaris habituals dels itineraris entre Terrassa i Sant Cugat a partir de dilluns

El peatge de la C-16 en els itineraris entre Terrassa i Sant Cugat serà gratuït a partir de dilluns, 15 de setembre, per als conductors habituals, tal com va aprovar el Govern de la Generalitat el passat 27 de maig. Així, aquells conductors que acreditin fer 8 o més trànsits mensuals de dilluns a dissabte en el recorregut corresponent als enllaços Sant Cugat del Vallès-Rubí-Terrassa, podran gaudir de la bonificació total del peatge. Aquesta mesura ja s’aplica des de l’1 de gener per als usuaris del recorregut entre els enllaços de Rubí-Terrassa.

Al llarg dels darrers mesos, la societat concessionària (AUTEMA) ha realitzat les obres d’instal·lació dels sistemes informàtics de senyalització i de control en els punts d’entrada i de sortida corresponents. S’han utilitzat 9.200 metres de fibra òptica i s’ha instal·lat el sistema informàtic que permet fer el seguiment de l’usuari i comprovar que faci els viatges necessaris per acollir-se a la mesura.

Els recorreguts acollits al sistema de descomptes són, doncs, els següents: Recorreguts Sant Cugat-Rubí-Terrassa, amb origen a l’entrada o destinació a les sortides, núm. 11 Sant Cugat /Rubí Sud, núm. 13 B-30/A-7 i núm. 17 BP-1503 Rubí Nord/Les Fonts. 

Es podran acollir a aquestes mesures aquells usuaris que s’ajustin a les següents condicions:

Cal fer 8 o més trànsits mensuals, de dilluns a dissabte, no festius. Una vegada acreditats els trànsits el descompte s’aplicarà des del primer viatge

El sistema de control i pagament és el “teletac”. Per als vehicles pesants i motocicletes utilització targeta específica associada, autoritzada per AUTEMA fins que tecnològicament es pugui implantar el sistema de “teletac” a aquest vehicles.

·        S’ha de domiciliar el pagament en qualsevol de les oficines situades a Sant Cugat del Vallès, Rubí, o Terrassa, que pertanyin a les entitats bancàries col·laboradores autoritzades per AUTEMA, independent i no condicionat a l’acreditació de la residència per part de l’usuari en aquest municipis.

Caixes i entitats bancàries autoritzades: BBVA, Banc de Sabadell, Banesto, Caixa  de Catalunya, Caixa  de Girona, Caixa Manresa, Caixa  del Penedès, Caixa de Sabadell, Caixa  de Tarragona, Caixa  de Terrassa, Caja Madrid, “La Caixa”.

 

·        Els “Teletacs” portaran impresa la matricula del vehicle assignat. Aquesta modalitat de pagament es podrà destinar, en el cas de vehicles lleugers, a dues matrícules, i en el cas de vehicles pesants i motocicletes, només a una.